Alex Barrachina & Friends – Improvisació electrònica

Es treballaran estratègies d’ improvisació musical col·lectiva, tot participant d’ un conjunt instrumental poc convencional, en el que instruments acústics i electrònics s’ influencien mútuament. Cada participant pot contribuir al sistema pot influenciar, amb la seva interpretació instrumental, en el funcionament global del propi sistema musical interactiu.

Aquesta xarxa complexa d’ influències mútues, de voluntats convergents o divergents de tots els participants, esdevé un procés de vegades col·laboratiu, de vegades impredictible.

 

Àlex Barrachina, Josep Maria Comajuncosas són membres de la Barcelona Laptop Orchestra.

 

Creada en 2008, l’ agrupació vol ser un punt de trobada per a investigadors sonors, luthiers digitals, intèrprets i compositors, amb l’ objectiu de centrar-se en el desenvolupament de noves interfícies de control musical i nous paradigmes par a interpretació en xarxa, amb els ordinadors assumint un rol central, però no exclusiu.

Més informació 

 

Components:

Alex Barrachina

Josep M. Comajuncosas

Cels Campos

Àlex Rodríguez Flaqué