Pep O’Callaghan – Harmonia i anàlisi de la música moderna

Taller dedicat a profunditzar en les particularitats i mètodes didàctics usats en l’àmbit de la música moderna i el jazz, per estudiar els aspectes més “teòrics”. Aspectes com poden ser: harmonia, melodia (relació escala-acord), models formals, educació de l’oïda (sistemes d’entrenament auditiu tipus “do mòvil”), i altres aspectes que puguin surgir de les preguntes o interessos dels assistents.

 

PEP O’CALLAGHAN

Nascut a Tortosa l’any 1964 i graduat pel prestigiós “Berklee College of Music” de Boston (Magna Cum Laude, 1992). Té també el títol superior de Música en l’especialitat de Jazz i MM per l’Esmuc (Convocatòria extraordinària 2009)

És guitarrista, compositor i arranjador, amb dos discs gravats com a líder (“Tot Just” i “Port O’Clock” 2000) i nombroses col·laboracions en projectes musicals ben diversos com a músic i/o arranjador.

La seva activitat docent ha estat ampla i diversa, col·laborant amb escoles com; El Taller de Musics (1993-2002), L’Aula de Música Moderna i Jazz ( 1987-90, 1993-95), el Conservatori Municipal d’Igualada (2000-2003) i el projecte Alois Hába (1996-2003)

Avui dia la seva activitat professional està centrada principalment en la docència, que du a terme a l’Esmuc (Escola Superior de Música de Catalunya), on imparteix classes d’Anàlisis de Jazz i Música Moderna, Percepció Auditiva, Improvisació i Conjunt Instrumental.